team
 

“Voor mij is de wereld van audio magisch. Ik voel me daarin soms net Alice in Wonderland. Het geeft me een kick dat je met het technische van produceren emoties kunt opwekken bij luisteraars.

 

Een productie is voor mij niet alleen de juiste kick en snare vinden, maar om het hele verhaal dat er voor een artiest achter ligt voelbaar te maken. Als een filmregisseur in geluid.” 

www.evavanmanen.nl

"Produceren betekent voor mij vrijheid. Als singer-songwriter heeft het ervoor gezorgd dat ik mijn eigen muzikale stijl en visie kon ontwikkelen. Het heeft me onafhankelijkheid en zelfvertrouwen gegeven in mijn smaak en overtuigingen.

 

Als producer doe ik niets liever dan een artiest helpen zijn of haar muzikale identiteit in sound te ontdekken. Mijn aanpak is persoonlijk. Muzikaal streef ik naar minimalisme, contrasten, hooks en gedurfde eigenheid."

www.josephinezwaan.com

“Produceren is voor mij een escape uit een altijd bewegende en versnellende wereld waar ik tot mezelf kan komen, maar juist ook mezelf een spiegel voor kan houden om aan mijn persoonlijke en artistieke ontwikkeling te werken.

 

Dé plek waar ik alle externe factoren buiten kan sluiten en alles wat binnen in me zit, al mijn fantasierijke gedachten en gevoelens, met mijn denkbeeld en handen aan de knoppen los en hoorbaar kan maken tot het zich vormt tot een dynamisch, energetisch en persoonlijk verhaal.”

www.paradisomelkwegproductiehuis.nl

eva_edited.jpg
eva van manen

Co-founder

Josephine Zwaan Analog 1 - Fotografie Carly Wollaert_edited.jpg
josephine zwaan

Co-founder

Gigi - Stars Agency.png
gabriela kapel

Producent

DSC_3564.jpeg
docenten

Babs is een rapper, producer en songwriter met een missie. Zij geeft de course 'Basics I: Introduction to music production'. 

axlblessed is een producer en mixing engineer uit Curaçao. Zij geeft de course 'Basics II: Introduction to mixing'. 

Zeevlinder is een multidisciplinaire artiest die zich bezighoudt met muziekproductie, engineering, bewegend beeld en digitaal schilderen. Zij geeft de course 'Basics III: Vocal production'. 

eva_edited.jpg
Neenah, Josephine, Eva, e.a.