top of page
JPG_3606.jpg
industry

Op verschillende manieren willen wij vanuit onze visie en doelen bijdragen aan bedrijven en organisaties in de muziekindustrie. Hieronder lees je wat wij kunnen beteken op het gebied van contentontwikkeling, educatie en consultancy.

contentontwikkeling
content ontwikkeling

Wij ontwikkelen content op maat voor muziekconferenties en online platforms. Dit kan educatieve content zijn over muziekproductie, maar ook een panel of table talk waarin muziekproductie en inclusiviteit centraal staan. Wij kunnen zelf hoogwaardige video, audio en live productie leveren, en denken graag mee met jullie wensen en ideeën.

 

rosetta. ontwikkelde content voor o.a.:

No Man's Land

Booster Festival

Wat is die MO?

DSC_2210.jpg
educatie

Wij helpen muziekopleidingen om samen met studenten het gesprek over producerschap en inclusiviteit aan te gaan. Door middel van masterclasses en gastworkshops dagen wij studenten uit om kritisch te kijken naar de status quo, en in hun eigen praktijk naar oplossingen te zoeken. Ongelijkheid in de muziekindustrie en cultureel ondernemerschap zijn daarbij vaak ook onderwerp van gesprek.

rosetta. verzorgde masterclasses voor o.a.:

herman brood academie

the heartist

jonge dromers collectief

educatie
DSC_2205.jpg
consultancy
consultancy

Bedrijven en organisaties in de muziekindustrie willen graag een plek zijn waar vrouwelijke en gender non-conforming muziekproducers zich welkom voelen. Wij zijn ervan overtuigd dat echte inclusiviteit reikt tot in de kern van de visie, werkwijze en samenstelling van het personeel van een bedrijf of organisatie. Wij onderzoeken knelpunten waardoor de doelgroep van vrouwelijke en gender non-conforming muziekproducers niet of slecht wordt bereikt. Op basis van onderzoek op maat en onze eigen expertise geven wij je concrete handvatten om vrouwelijke producers beter te bereiken.

bottom of page