Tijdens de rosetta.summerschool word jij als beginnende producer (v/x) begeleid bij het behalen van jouw muzikale doelen. Gedurende tien gezamenlijke en twee één-op-één sessies werk je onder begeleiding van vrouwelijke producers en professionals uit de muziekindustrie aan je technische en muzikale vaardigheden. Zo werken we aan je mixing skills, maak je je verschillende genres eigen, ga je nieuwe samenwerkingen aan en werk je aan jouw eigen stijl en brand. Daarnaast besteden we aandacht aan thema's zoals eigenaarschap en zelfvertrouwen. We begeleiden jou van idee tot release, maar gaan bovenal veel creëren en leren van elkaar. Schrijf je nu in via onderstaand formulier!

 

 

Algemene info

- Periode: 19 juli t/m 26 augustus, tien workshops op maandag en donderdag van 12.00 tot 17.00

- Kosten: €200*

- Max. 10 plaatsen beschikbaar. Bij meer dan 10 inschrijvingen maken we een selectie waarbij we streven naar diversiteit in muzikale stijlen. Op 1 juni 2021 krijg je te horen of je inschrijving definitief is.

*Er zijn 3 gesponsorde plekken voor als je mee wilt doen maar het financieel niet haalbaar is om dit bedrag te betalen. Geef dit aan bij je inschrijving.

Voor wie?

- Je bent een beginnende producer (v/x) en tussen 18 en 28 jaar.

- Je bent in het bezit van een laptop en kunt online lessen volgen.

- Je hebt basiskennis van een DAW naar keuze zoals Logic, Ableton, FL Studio of Pro Tools.

 

meer vragen? BEKIJK onze FAQ

rosetta.Summerschool 2021
(inschrijving is gesloten)

blijf op de hoogte

Ben je een beginnende producer (v/x) en wil je op de hoogte blijven van nieuwe workshops, masterclasses en schools van rosetta.?

Vul dan onderstaand formulier in. 

arrow&v

Bedankt voor je bericht! 

 

Je ontvangt per mail een bevestiging van je inschrijving. 

Docenten

Tijdens de workshops, masterclasses en schools krijg je les van verschillende vrouwelijke en gender non-conforming producers en professionals uit de muziekindustrie. De basisdocenten zijn oprichters Eva van Manen en Josephine Zwaan. Eerder gaven zij lessen en workshops aan o.a. Codarts, Herman Brood Academie, Nowhere Amsterdam, de DAT school en verschillende privéscholen. 

Een inclusieve visie op produceren

 

Door het gebrek aan diversiteit in de representatie van producers lijkt er weinig ruimte te zijn voor verschillende verhalen en manieren van produceren. Voor ons betekent produceren juist de zoektocht naar jouw eigen identiteit. Wij leggen de focus op ieders unieke stijl en werkwijze en staan voor die diversiteit