Basics III:
Vocal production

Kosten

€200,-

Duur

5 x 2 uur

incl. btw

Start

maart 2022

Deelnemers

max. 10

Basics III:
Vocal production

Deze course is bedoeld voor vocalisten en songwriters die hun eigen vocals professioneel willen opnemen. Maar ook als je zelf niet zingt helpt deze course je om als producer met vocalisten te werken. Voor deze course is geen voorkennis van muziekproductie vereist.

Voor vocalisten en songwriters is het handig om zelf je vocals goed te kunnen opnemen en presenteerbaar te maken. Bijvoorbeeld omdat je je eigen muziek produceert, toplines schrijft of op afstand met andere muzikanten en producers werkt.

In deze online course leer hoe je vocals opneemt, arrangeert en mixt in een veelgebruikte DAW, en leer je hoe je je thuisstudio optimaliseert voor microfoon opnames. Ook ga je zelf aan de slag aan de hand van huiswerkopdrachten. De laatste les is een luistersessie waarin je van de docent en van elkaar feedback krijgt op je eigen vocal production.

docent:
Zeevlinder
Woman with Tablet

Zeevlinder is een multidisciplinaire artiest die zich bezighoudt met muziekproductie, engineering, bewegend beeld en digitaal schilderen. Ze leeft voor het experiment en daaruit ontstaat ook haar muziek. Haar werk is dromerig, vreemd, lachwekkend en geestverruimend. Dat hoor je terug in haar speelse gebruik van effecten in haar vocale producties.

Als docent leert Zeevlinder je te voelen en luisteren naar jouw idee, en dit dan zo goed mogelijk te vertalen met de technische middelen die op dat moment ter beschikking zijn.

Inclusiviteit

Wij werken vanuit een inclusieve visie op produceren. Dat betekent dat wij ruimte maken voor verschillende perspectieven en werkwijzen. Lees hier meer over onze visie.
 

Al onze courses worden gegeven voor en door vrouwelijke en gender non-conforming producers.